Szöllősi Richárd: ,,Korosztályaink remekül fejlődnek és jó szakmai kezekben vannak itt.”

Szöllősi Richárd az U11-es leány csapatnak edzője. Gyerekkora óta az élete része a labdarúgás. Célja, tanulni az edzőkollégáitól és a megszerzett tapasztalatokat szeretné átadni a gyerekeknek, így hozzá segíteni őket céljaik elérésében.

 

Mióta életed része a foci? 

Öt évesen kezdtem Egerben, a Plútó SE-ben és mai napig életem része. Megyei első osztályban játszom.

 

Hogyan lett belőled edző?

Mindig is szerettem volna gyerekekkel foglalkozni, lassan 2 éve kisfiam megszületése óta, még jobban tudom, hogy ezt szeretném csinálni. Remélem, minél több gyereknek tudok segíteni céljaik, álmaik eléréséhez.

 

Melyik csapatnál vagy edző?

Jelenleg az U11-es lányoknak vagyok az edzője. Szerintem korosztályaink remekül fejlődnek és jó szakmai kezekben vannak itt.

 

Hogyan látod milyen a női labdarúgás Egerben?

Csak most csöppentem bele a női labdarúgásba, de máris pozitívan csalódtam. Remek edzők, szuper tehetséges lányok vannak. Fejlődni szeretne mindenki, én és a kollégák azon vagyunk és leszünk, hogy ez sikerüljön.

 

Mik a legemlékezetesebb eredményeid edzőként?

Ezt kérdést a kérdést José Mourinhonak vagy Jürgen Kloppnak tedd fel. Viccet félretéve, nem eredményben szeretném majd ezt nézni, hanem a volt játékosaim az utcán rám köszönnek vagy kérik a segítségemet az élet bármely területén. Ha tudok segíteni, nekem az már eredmény lesz, mert valamit jól csináltam, hogy gondolt rám.

 

Mi a célod edzőként? 

Saját magam fejlesztése, tanulni az edzőtársaimtól és a megszerzett tapasztalatokat átadni a gyerekeknek, így hozzá segíteni őket céljaik elérésében.

Hajrá Eger! 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?