NŐI NB2: Győzelem Budapesten

Női NB2-es labdarúgó csapatunk Budapesten, a Lőrinci Kitartás vendége volt. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Csapatunk már a bajnoki elejétől magához ragadta a kezdeményezést, végig irányította a mérkőzést, azonban a vendégek két támadója minden előre rúgott labdára lecsapott és veszélyesek voltak. Az első félóra végén Bíró Petra és Nagy Vivien góljaival két gólos előnyre tettünk szert, azonban a hazaiak egy elfutást követően szépítettek, így egy gólos előnnyel vonultunk a szünetre.

A második etapban Pintér Petra növelte az előnyt, azonban egy percen belül szépítettetek a hazaiak, majd húsz perccel a vége előtt egyenlíteni tudtak. A középkezdést követően, egy öngóllal magunkhoz ragadtuk ismét a vezetést, majd a győzelmet Pintér Petra biztosította be, így csapatunk 5:3 arányú diadalt aratott.

A csajok ezzel továbbra is harmadikok és két fordulóval a vége előtt hat pont előnyük van a negyedikkel szemben, így bizunk benne, hogy a bajnokság végén sikerült érmet ünnepelni.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk. Már kezdjük megszokni, hogy a bajnokikon az előre ívelt labdákkal kell harcolnunk folyamatosan, azonban a fővárosiakban ezen felül minőség is volt. A csajok azonban nagyot harcoltak és bár kaptunk három gólt, megérdemelten nyertünk. Több olyan kérdésre is választ kaptam, ami eddig “lebbeget”.”

A csapat legközelebb 2024. május 18-án 18:00 órától az NB1-be szinte bizonyosan feljutó, Budapest Honvédot fogadja.

Vélemény, hozzászólás?