LU16: Győzelem a listavezető ellen

Leány U16-os korosztályú együttesünk a bajnokságot vezető Nyíregyháza Spartacus csapatát látta vendégül. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nehezen indult a mérkőzés és a vendégek előnyével vonulhattunk pihenőre. A második félidőben azonban megrázta magát a csapat és Csengeri Lili előbb higgadtan értékesítette helyzetét, majd szabadrúgásból is betalált, így a rangadót 2:1 arányban megnyertük.

Az együttes ezzel megerősítette helyét a dobogón.

A csoport góllövőlistáját Csengeri Lili vezeti 69 találattal!

Nagy Vivien vezetőedző értékelése:
“Mai napon a bajnokság egyik legnehezebb mérkőzésén léptünk pályára hazai környezetben. A meccs első 20 perce az ellenfél javára billent, amivel meg is szerezték a vezető találatot, így 0:1-es hátránnyal vonultunk pihenőre a félidőben. Rendeztük sorainkat és céltudatosan jöttünk ki a pályára. “Itt ma nyerni fogunk” hangzott el az öltözőben. Ez a szellemi hozzáállás nem sokkal a sípszó elhangzása után eredménnyel is párosult, amiből még nagyobb erőt merítettek a lányok és dolgoztak a győztes találatért. Egy támadást követően az ellenfél védője, szabálytalanul szerelt, így rögzített helyzetből jöhettünk, amit kihasználtunk, ezzel beállítva a 2:1-es eredményt. Az ellenfél igyekezett megszerezni az egyenlítő találatot, meleg pillanatokat okozva számunkra az utolsó 5 percben,de az eredmény nem változott. 2:1-es végeredménnyel hagytuk el a pályát hatalmas boldogságban! Mindenkit kilehetne egyesével emelni, mert amit melóztak a lányok, azelőtt le a kalappal!! Kicsi büszkeségeink!”

A csapatnak sűrű hete lesz, hiszen két mérkőzést is idegenben játszik, először a Gödöllő majd a Mezőkövesd Zsóry ellen.

Vélemény, hozzászólás?