U17: Döntetlen a Dalnoki vendégeként

A bajnokságban már biztosan második helyen végző – ezáltal bravúros eredményt elérő -, U17-es korosztályú együttesünk a Dalnoki Akadémia vendégeként lépett pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A nógrádiak ezúttal a festői környezetben található Berkenye településen játszották soros bajnokijukat. Sajnos folyamatos játék nem alakult ki, de így is előnybe tudtunk kerülni, amit a hazaiak egalizáltak, így döntetlennel vonultunk a pihenőre.

A második félidő utolsó negyedórájára fordulva megszerezték a vezetést a hazaiak, azonban az utolsó másodpercben megtudtuk szerezni az egy pontot.

Kelemen Balázs jelenleg 22 találattal, az ötödik helyet foglalja el a vonatkozó listán.

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
“Mennyei megyei mérkőzés, gyönyörű környezet várt Berkenyén minket, a pálya méretéhez és talajához viszont egyáltalán nem tudtunk alkalmazkodni, így a hazaiak játéka érvényesült, a labda többet volt a levegőben, mint a talajon. Így is volt egy pár nagy gólszerzési lehetőségünk, mégis mi örülhettünk a döntettlennek, ugyanis Kelemen Balázs jól eltalált lövése pontosan a hármas sípszót és a mérkőzés végét jelentette.”

A csapat legközelebb 2024. május 18-án 14:00 órától a Filo együttesét látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?