LU16: Győzelem Mezőkövesden

Leány U16-os korosztályú csapatunk az utolsó előtti fordulóban, a Mezőkövesd Zsóry csapatához látogatott. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nehézkes volt a felkészülés, hiszen többen hiányoztak különböző okok miatt, míg néhány játékos az LU19 csapatban kapott lehetőséget. Ettől függetlenül a csajok a három pontért utaztak, amelyet úgy szereztek meg, hogy sikerült végig dominálniuk és irányítaniuk a bajnokit.

A csapat ezzel a győzelemmel jelenleg a harmadik helyet foglalja el a tabellán!

A góllövőlistát egy mérkőzéssel a lefújás előtt, Csengeri Lili vezeti 72 találattal.

Nagy Vivien vezetőedző értékelése:
“Papírforma alapján esélyesként vágtunk neki a mai mérkőzésnek, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Több hiányzónk is volt sérülés és egyéb dolgok miatt, így szűk kerettel utaztunk ellenfelünk otthonába. Ahogy elkezdődött a mérkőzés, a pályát mi uraltuk. Helyzeteket dolgoztunk ki, de gólt nehezen tudtunk szerezni, ami remekül tükrözi, hogy a mezőkövesdi hölgyek nem tették fel a kezüket megadva magukat, hanem kontrákból gólhelyzetbe is kerültek többször is. Jó kis meccs kerekedett ebből az összecsapásból, ami végül győzelmet hozott számunkra. Gratulálok a csapatnak és köszönjük Juhászné Zsókának,hogy közvetlen a kispadról támogatott minket bíztató szavakkal!”

Az együttes utolsó bajnoki mérkőzésére, 2024. május 26-án 14:00 órától az FC Hatvan ellen, hazai pályán kerül sor.

Vélemény, hozzászólás?