U12: Vereség az utolsó fordulóban

U12-es korosztályú együttesünk a bajnokság utolsó fordulójában, a Várda Akadémia csapatát látta vendégül. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el!

Talán a hosszú, élményekkel teli szezon, talán a rendkívül változatos, rossz időjárás, talán valami más volt az oka, de ezen a meccsen nem igazán találtuk magunkat!

Csapatunk nem tudott komoly erőfeszítést tenni a győzelem érdekében, így a szabolcsiak megérdemelt sikert követően utazhattak haza.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Sajnos nem sikerült olyan eredménnyel zárnunk a szezont, aminek örülni tudtunk volna a hármas sípszót követően. Az ellenfél még létszámhátrányban is képes volt mezőnyfölényt kialakítani a pályán, néhány helyzetet leszámítva nem termett előttünk lehetőség a gólszerzésre. A párharcokban sajnos többnyire alul maradtunk, az ellenfél labdajáratásának tempóját pedig képtelenek voltunk felvenni. Több játékos panaszkodott mérkőzés közben különböző sérülésekre, cserét kérve a meccsen. A pillanatnyi hozzáállás sokat számít. Ezek az apró jelek arról árulkodnak, hogy elfáradtunk a bajnokság végére. A következő héten próbálunk pihentetőbb jellegű foglalkozásokat tartani, hogy az előttünk álló tornákon  képesek legyünk jól szerepelni.”

Vélemény, hozzászólás?