LEÁNY PINDÚR CSOPORT: Évértékelő

Klubunk, nem sokkal ezelőtt döntött úgy, hogy az óvodai tömegesítést hatékonyabban igyekszik végezni, ezért ún. Pindúr Csoportot hoztunk létre.

Ebben a csoportban a játékosságé volt a főszerep, a cél egyértelműen az volt, hogy minél többen maradjanak sportolni – és lehetőség szerint minél többen focizzanak ebből.

A program olyannyira jól sikerült, hogy egy idő után több csoportot is létre kellett hozni, amiből végülis, egy Leány Pindúr Csoport is kialakult. A nyári leállás előtt, már átlagosan 30-40 fő látogatta rendszeresen az edzéseket – és itt a “rendszeres” szón van a hangsúly.

A pindúr csajszik és szüleik eltökéltek voltak, így nagyon sokszor láthattuk őket fiú mérkőzéseken, nagyobb korosztályú lány bajnokikon és szinte mindig személyesen szurkoltak a felnőtt csapatainknak.

A cél egyértelműen az, hogy a csajok jövőre is jól érezzék magukat és a létszámon még növelni tudjunk.

Több edző is foglalkozik a lányokkal egy-egy alkalommal, így garantálva van, hogy 3-4 lányra egy szakember jusson, így a figyelem is megfelelő mértékben irányulhat a gyerkőcökre. A csoportot Fűkő Tibor fogta össze, de az edzőtársak és a partner intézményeink nélkül a program nem lehetne országos szinten is ennyire sikeresnek mondható, így nagy köszönetet érdemel minden érintett!

Fűkő Tibor “Leány Pindúr Csoport” vezetőedző:
“Ebben az évben is az volt a cél, hogy emeljük a lányok létszámát és minél több pozitív inger érje a csajokat. Mondhatom, igazán mozgalmas évünk volt, hiszen több olyan programsorozatban sikerült részt vennünk, ahol a lányok tudtak egy jót focizni, és fel tudjuk mérni, hogy amit csinálunk milyen úton halad. Hála az Ovi programunknak, az abban dolgozó kollégáknak és kiemelten a nagyon segítőkész Óvonéniknek, Óvóbácsiknak, rengeteg kislányt sikerült beintegrálni a klub életébe idén is. Így már a foglalkozásokon több mint 30 csajszi vesz részt. A foglalkozások nem mennének úgy ahogy mennek, ha nem lenne hat-hét edző jelen minden alkalommal. Ezzel el tudjuk azt érni, hogy kevés kislány jut egy kollégára, ami jelentősen segíti a munkánkat és a lányok fejlődését. Idén részt tudtunk venni Kiemelt Bozsik tornákon egy picit nagyobb lányok ellen, ami ismét sok-sok biztató jelet mutat arra, hogy jó, amit csinálunk. A  legfiatalabbak Körzeti Bozsik tornákon játszhattak jóízűen. Míg a gyömrői Luna leány Kupán, egy jó hangulatú és nagyszerű rendezvényre sikerült eljutnunk idén is. Év végén együtt tudtuk kiszurkolni, A női futsal csapatunk NB2-es bajnoki címét és az NB1 be való feljutását, ami a Kiscsajoknak óriási élmény volt. (reméljük a nagyoknak is 🙂  ). Szeretném megköszönni az összes kollégának, akik a “Pindur csoport” foglalkozásain vesznek részt és az Intézményi Programunkban dolgozóknak is az egész éves segítséget. Jó pihenést mindenkinek.”

Vélemény, hozzászólás?