U8: Évértékelő

A leginkább 2016-os születésű “vagányokból” álló csapatunk, egy sokkal megterhelőbb bajnoki szezonban találta magát.

A játékosok még nem a Kiemelt MLSZ versenysorozatában szerepelnek – azt majd a következő szezontól teszik meg -, a csapattal ettől függetlenül a szakmai stáb nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen elindult a Dunamenti Liga bajnoki sorozatában, a szokásos Bozsik rendezvények mellett.

A srácok Seres Bence vezetésével abszolválták az évet és nagyszerű érzés azt látni, hogy a létszám mellett, a tudás, az akarat és a lelkesedés is folyamatosan emelkedik.

Seres Bence vezetőedző évértékelése:
“2023. augusztus 1-e hatalmas változásokat hozott a kis csapatunk életébe. Két új edző, új pályaméret, nagyobb létszám mellett még egy kapus pozíció is a megugrandó akadályok, új ingerek közé tartozott a gyerekeknél. A hangulattal, illetve egymás megismerésével, befogadásával nem volt semmi gond, így pozitív légkörben, jó körülmények között kezdhettük meg a közös munkánkat. Napról napra látványosabb lett a fejlődése a gyerekeknek, és ezt eredményekben a Dunamenti liga játéknapjai is megerősítették. Az év alatt fokozatosan tanultuk meg a kezdeményező játékfelfogást, az én és a labda látásmódba pedig bekerült egy társnak a szerepe, ami nagyban segítette a döntéshozatalok gyorsaságát és betekintést nyertünk az összjáték alapjaiba is. A gyerekek megértik amit kérek tőlük, emellett pozitív, hogy képesek edzésről edzésre újat mutatni, motivációjuk töretlen. Mindezek mellett a legboldogabb azért vagyok, mert egy szuper, összetartó közösség alakult ki, amelynek kiváló érzés a tagja lenni. Egész évben, kánikulában és minuszokban is remek létszámban vettek részt a gyerekek az edzéseken, mindig jó kedvvel, kacagva érkeztek. Számos tornán, edzőmeccsen, Dunamenti Ligán, Bozsik Programon, illetve néha az u9-nek segítve a Kiemelt Bozsikon szerepeltünk az idén. Úgy gondolom, hogy remek úton halad a csapat és hogyha ez a hozzáállás és szülői támogatás megmarad jövőre is, akkor sikerekben gazdag év elé nézünk. Sok pihenést és szeretetben gazdag nyarat kívánok minden U8-as gyermeknek és szülőnek, illetve minden ESE szimpatizánsnak.”

Vélemény, hozzászólás?