U13: Ezüstérem az egri tornán

U13-as csapatunk is részt vett, az Egerben megrendezésre került, négy napos, XXXI. Emerson-Suzuki Kupa nemzetközi tornán! Korosztályunkban 19 csapat versenyzett, kiegyenlített mezőny gyűlt össze.

A csapat végig remekül szerepelt, sikerült irányítani a mérkőzéseit, amelynek köszönhetően a döntőig jutott, itt azonban az ihletett formában védő vendég hálóőrrel nem tudtak az egriek mit kezdeni, így végül a második helyen fejeztük be a tornát.

A torna legjobb játékosa csapatunkból került ki, Popov Martin személyében.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Mivel az utolsó tornám volt a csapattal, titkon bíztam benne, hogy jól fogunk szerepelni és szépen fejezzük be a közös munkát! A csoportmérkőzések három szoros mérkőzést hoztak, sorrendben a Mezőkövesd, Kazincbarcika és a Csepel voltak az ellenfelek, de mindből jobban jöttünk ki és végeztünk a kvartett élen! A negyeddöntőben Budakalásszal találkoztunk, ahol magabiztos játékkal, 4-0-ás eredménnyel jutottunk az elődöntőbe! Váccal mérkőztünk a döntőbe jutásért, ahol nagyon megilletődötten, bátortalanul játszottunk, de így is 1-1-el végződött a párharc, majd a büntetőrúgások nekünk kedveztek, így a kedd délelőtt megrendezésre kerülő döntőbe kerültünk, ahol a Dunaharaszti MTK várt ránk! A tornán talán a legjobban játszottunk, felszabadultan, végig motiváltan és fegyelmezetten, és ami a legfontosabb, mertünk játszani! Egy jó iramú, remek mérkőzés alakult ki, ahol helyzeteket dolgoztunk ki és sajnos hagytunk is ki! A vendégek egy kontratámadás végén átlövéssel szereztek vezetést a második félidő közepén! Ezt követően mentünk előre, voltak még lehetőségeink az egyenlítésre, sőt még büntetőt is hibáztunk a végén, de a remek formát mutató ellenfél kapusa eszén nem tudtunk túljárni, így maradt az ezüstérem a tornán! A döntő után ilyenkor nyilván csalódott a csapat, de ha összességében nézzük a hétvégét, remek teljesítmény volt, és aminek külön örülök, hogy mindenkinek lehetőséget tudtunk biztosítani a csapatból, és éltek is vele a fiúk!”

Vélemény, hozzászólás?