U9: Bronzérem a Suzuki-Emerson kupán

U9-es korosztályú csapatunk is, az Egerben rendezett Suzuki-Emerson kupával zárta le az aktuális bajnoki évet. A korosztály két csapatot is indított a megmérettetésen, stílusosan “kék” és “piros” együtteseink küzdöttek.

A csapat egész évben folyamatos fejlődést mutatott, amit átmentett az utolsó eseményre is, hiszen egyik brigádunk a csoportot hibátlanul nyerte meg.

A tornán végül a “kisdöntőben” játszhattunk, amit megnyertünk és harmadik helyen zártuk a rendezvényt. A torna gólkirálya a csapatból került ki, hiszen Szternák Flórián 18 szerzett találattal szerezte meg az egyéni elismerést.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Utolsó tornánk volt az évben, az egri Emerson kupa. A piros csapatunkban fantasztikusan játszottak a srácok az első két nap. Nem találtunk legyőzőre és magabiztosan nyertük meg a csoportunkat. Hat találkozót játszottunk, végig tudtunk dominálni és remek dolgokat láttam vissza a fiúktól. Az utolsó két napra elfáradtunk, ami az én hibám, hiszen összesen két cserét neveztem a nyolc mérkőzésre, ami nem kevesebb mint 320 perc tiszta játék volt. Ennek ellenére a szívünk vitt előre. Sajnos, az elődöntőben ez kevés volt, hiszen volt egy külső tényező, aki nem igazán értette a feladatát és a nagy meleg valamint az ellenfél mellett, vele már nem tudtunk megbirkózni. A bronzmeccset megint csak a szívünknek köszönhetjük. Nem játszottunk jól, nem játszottunk szépen, de mindenképp nyerni akartunk és végül sikerült. Másik csapatunk is remek találkozókat játszott. Ők csak a helyzetkihasználás miatt nem jutottak tovább a csoportból, ennek ellenére ott is elégedett voltam sok esetben a látottakkal. De tudjuk, van hova fejlődnünk a jövőben.”

Vélemény, hozzászólás?