U10: Évértékelő

U10-es, azaz a 2014-es születésű korosztályunk egy olyan éven van túl, amikor jelentős foglalkoztatásnak voltak kitéve.

A csapat rengeteg tornán szerepelt, mely során kétszer is eljutott külföldre. Ezek keretében, Umagban a világhírű Milan csapatával is játszhattak, míg Münchenben megnyerték a kupát.

A külföldi megmérettetések mellett, hazai környezetben is sok derbit játszott a csapat. Az idei bajnoki évet, a debreceni Karnevál Kupán elért harmadik hellyel kezdte és az egri Suzuki-Emerson kupán elért első hellyel fejezte be.

Mindeközben rendszeresen pályára lépett az MLSZ Kiemelt Bozsik rendezvényein, valamint a Dunamenti Ligában – ahol az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

A csapat, a sok mérkőzés nagy részében magabiztos, kezdeményező játékot mutatott be és rengeteg élménnyel, trófeával gazdagodhattak a gyerekek.

Nagy Barbara vezetőedő évértékelése:
“Remek szezont tudhatunk magunk mögött, ami nemcsak a megszerzett győzelmek és érmek miatt gondolok így, hanem egy igazi csapattá alakult ez a korosztály. Majd minden hétvégénket együtt töltöttük az ország valamely pontján, részt vettünk a kiemelt Bozsik tornákon, a Dunamenti ligában, a téli futsal bajnokságban és számos hazai tornán, valamint három nemzetközi tornára is eljutottunk.  Olyan nagy csapatok ellen mutathattuk meg tudásunkat, mint az AC Milan, PSV Eindhoven, Bohemians Praha, ezeken a mérkőzéseken rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és nagy élményt jelentett. Ezek és az ehhez hasonló mérkőzések alkalmával fejlődtünk a legtöbbet, játékunk tudatosabbá vált. Élmény volt együtt dolgozni velük, hiszen büszkén mondhatom, hogy remek közösséget sikerült építeni. A gyerekek az edzéseken nagy kedvvel és hozzáállással dolgoztak, az elvégzett munka mind-mind visszaköszönt mérkőzésen. Azt gondolom, hogy a klubtól elvárt szakmai elveket követve az egyéni játékot az összjátékkal sikerült összekötni, ami a pályán is remekül megmutatkozik. Mindemellett egy bátor, gólra törő, kezdeményező felfogást sikerült a gyerekekben elültetni, melyben mindenki a saját egyéni kreativitását megmutathatja. Meg kell említeni kapusaink fejlődését is, a srácok magabiztosabbak lettek és technikailag is rengeteget fejlődtek, ebben nagy szerepe van kollégáimnak Gácsi Petinek és Bukta Krisztiánnak. Köszönet illeti Ricsi bácsit is (Szöllősi Richard), aki nemcsak az egyéni képzésben segítette csapatunkat, de rengeteg tornán és kupán velünk volt. A mi közös utazásunk az Emerson kupával lezárult, akkor irányíthattam utoljára őket. Szívből kívánok a csapatnak további szép sikereket! Köszönöm a szülők áldozatos, munkáját, támogatását, szurkolását! Köszönök mindent Eger SE 2014!”

Vélemény, hozzászólás?