NB3: Debrecenből igazoltunk

Újabb játékos csatlakozott hivatalosan is NB3-as felnőtt együttesünkhöz. Tekintettel arra, hogy az átigazolást a Magyar Labdarúgó Szövetség jóváhagyta, így örömmel jelentjük be, hogy új igazolásunk, a 21 esztendős Kozma Bence, aki a DVSC II. csapatától érkezett hozzánk.

A játékos az elmúlt három évet a cívis városban töltötte, ahol 49 harmadosztályú bajnokin lépett pályára. A Debrecent megelőzően a Budapest Honvéd játékosa volt, ahol U15-ös, U16-os és U17-es országos bajnoki címeket nyert.

Üdv Egerben Bence, sok sikert nálunk!

Mindeközben bizonyosság vált, hogy a Juhász Gergő, Géringer Tamás páros Tiszakécskére, míg az Oláh Balázs, Nagy Attila, Barta Donát hármas Füzesabonyba igazolt.

Az eddig lezajlott átigazolások:
Eddigi érkezők: Major Ernő (Nagykanizsa), Kis-Orosz Máté (Borsod Sport), Valkay Richárd (Tiszaújváros), Kozma Bence (DVSC II.)
Eddig távozók: Gyurkó Máté (Kisvárda), Kispál Tamás (Bicske), Juhász Gergő (Tiszakécske), Géringer Tamás (Tiszakécske), Oláh Balázs (Füzesabony), Nagy Attila (Füzesabony), Barta Donát (Füzesabony).

A csapat legközelebb 2024.07.20-án, (szombaton) két mérkőzést is játszik, 10:00-kor a Monor SE csapatát fogadja, míg 14:00-kor az Andornaktálya vendége lesz, az utolsó felkészülési mérkőzésein.

Vélemény, hozzászólás?