NB3: Füzesabonyba látogatunk a nyitányon

Felnőtt labdarúgó csapatunk a hosszú felkészülést követően, vasárnap megkezdi a bajnoki szereplést, az NB3-as bajnokságban.

A csapat az első fordulóban, a “szomszédba” látogat, hiszen a Füzesabony SC – Erőss Út vendége lesz. A mérkőzés 2024. július 28-án 17:30 perckor kezdődik. A találkozó játékvezetője Lovas László, míg segítői Vrbovszki Pál és Pálinkás Donát Ferenc lesznek.

A hazaiak újoncként szerepelnek a bajnokságban, melyet a 2023/2024-es vármegyei első osztályú pontvadászat megnyerését követő osztályozón vívtak ki.

A nyitányt megelőzően a csapat vezetőedzőjét, Simon Antal kérdezte honlapunk.

Simon Antal vezetőedző várakozása:
“Öt és fél hetes felkészülést terveztünk, ahol a csúcsterhelés a harmadik héten volt, amely során napi két edzéssel készültünk. A tervezett munkát sikerült maximálisan elvégezni. Mivel nyolc játékos távozott a keretből, ezért az átigazolás utolsó pillanatáig dolgoznunk kellett azon, hogy sikerüljön a játékosok pótlása. Azt gondolom ez is sikeres volt. Köszönet ezért Céró Bálint sportigazgatónak, aki ebben tevékenyen részt vett. A bajnokság esélyesei a tavalyi évben is jól szereplő Putnok, az átigazolási időben megerősödött Karcag és az csapatát együtt tartó Cigánd. Azonban mindig lehet egy meglepetés csapat…. A keret nagyjából kialakult, de tervezünk még játékos Egerbe csábítását. Rögtön egy Heves vármegyei rangadóval kezdünk, ráadásul a hazaiak csapatépítésben előrébb tartanak mint mi, ettől függetlenül bízom benne, hogy sok néző előtt, jó hangulatú, színvonalas mérkőzést fogunk játszani. A találkozót három esélyesnek gondolom….”

Vélemény, hozzászólás?