NB3: Saját nevelésünk debütált

A mögöttünk hagyott hétvégén megkezdődött az NB3-as labdarúgó bajnokság, ahol az első fordulóban csapatunk idegenbeli sikerrel nyitott.

Több egri nevelésű, uátnpótlás korú játékos is helyet kapott a keretben. Többek között végigjátszotta a mérkőzést – és kiváló teljesítményt nyújtott -, a 17 éves Hamar Botond, akinek mindösszesen a második mérkőzése volt ez a harmadik vonalban. A csereként pályára lépő játékosok közül a 19 esztendős Berecz Kornélnak, valamint a 16 éves Neufeld Tamásnak is a második bajnokija volt a felnőttek között a nemzeti bajnokságokban, hozzájuk képest a szintén 16 éves Koczka Krisztofer, “rutinos” játékosnak számított, hiszen 8 NB3-as és 4 megyei első osztályú derbi volt a lábában, a mostani beállását megelőzően.

A négy csereként pályára lépő tehetség között, viszont akadt egy abszolút újonc is, hiszen a 2007-es születésű Hegyi Zalán most mutatkozott be az NB3-ban! Zalán, saját nevelésű játékosunk, aki hét és fél éves kora óta klubunk igazolt játékosa. A ranglétrát végigjárta Egerben, az utánpótlás csapatainknál szinte mindig kezdőként számítottak rá, az aktuális korosztályos edzők. A tavalyi bajnokságban két alkalommal, csereként a vármegyei első osztályban már pályára léphetett.

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?