U14: Két mérkőzéssel rajtoltunk

Elkezdte az edzések és az edzőmérkőzések sorát az U14-es együttesünk is. A csapat felkészítéséért idén a Nagy Zoltán, Bóta Balázs edzőpáros felel majd.

A csapat rögtön a közepébe csapott, hiszen már két gyakorló meccsen is túl van, július 26-án a Nyíregyházával, míg július 31-én a Sajóvölgyével játszottak. Előbbin szoros vereség, utóbban magabiztos siker született

Nagy Zoltán vezetőeező értékelése:
“Elkezdődött a felkészülés és rögtön a Nyíregyháza legjobbjait fogadhattuk hazai környezetben. Egy nagyon küzdelmes mérkőzést láthattak a kilátogatók, mely végén egy gólos vereséget könyvelhettünk el. Az eredmény másodlagos teljes mértékben, hiszen a mutatott játék és a hozzáállás kimagasló volt. Nagyon sok helyzetet sikerült kidolgozni, főleg a második félidőben, azonban ezeket nem igazán sikerült jól kihasználni. Bízom benne, a következő mérkőzésünkön többször fog közepet kezdeni az ellenfél, mindenesetre elmondhatom, hogy első mérkőzés után bizakodó vagyok.
Izgatottan vártam a második találkozót, bizakodtam. Tanulva az előző edzőmérkőzésből, jóval nagyobb arányú helyzetkihasználást vártam és kértem a csapattól. Ezt úgy gondolom sikeresen teljesítették és jogosan örülhettünk a szerzett góloknak. Egy már másabb mentalitású és pozitívabb csapatot láttam az előző héthez képest, remélem ezt sikerül rögzíteni és elkísér minket a szezon végéig.”

Vélemény, hozzászólás?