NŐI FUTSAL NB1: Döntetlen a DEAC ellen

A történelme során először első osztályú női futsal csapatunk sorsolása elkészült és mondhatjuk, nem épp sétagalopp lesz az NB1-es rajt, hiszen az első fordulóban a bajnoki ezüstérmes Tolnához látogat, majd a kupagyőztes DEAC csapatát fogadja.

Viszont, a lányok lelkesen és izgatottan várják a bajnoki rajtot, melynek jegyében máris túl vannak az első edzőmérkőzésükön.

A honi női futsal egyik nagyágyúja, a DEAC, tiszalöki edzőtáborban van, melynek keretében vendégül látta együttesünket egy felkészülési derbire, a Tiszavasvári Sportcsarnokban.

Csapatunk fegyelmezetten és jól játszott, néhány kiugró egyéni teljesítménnyel megspékelve, melynek eredményeként bravúros döntetlent ért el, amely még akkor is óriási dolog, ha a debreceniek az utolsó percben egyenlítettek a 2X35 perces meccsen.

DEAC – EGER SE = 4:4 (2:1)
egri gólok: Kota Szabina (3), Pintér Petra.

EGER:
Andor T. – Végh K., Pintér P., Kota Sz., Jakab Zs.
csereként pályára lépett: Bíró P., Gyöngy G., Nagy D.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Örülök, hogy sikerült végre felkészülési mérkőzést is játszanunk futsalban. Sokkal többet kaptam a lányoktól, mint amire számítottam. Az eredmény és a játék is nagyszerű volt, de az is látszódik, hogy mi mindenben kell még fejlődnünk.”

Vélemény, hozzászólás?