NB3: Vereség Karcagon

NB3-as labdarúgó csapatunk, a bajnokság harmadik fordulójában idegenbe látogatott, melynek keretében a Karcag látta vendégül. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkra kattintva érhető el.

A hazaiak, a bajnokin avatták vadonatúj létesítményüket és rengeteg, közel 800 néző tekintette meg élőben a találkozót.

Varga Attila tanítványait jobban felpezsdítette a hangulat és már a tizenegyedik percben vezetést szereztek, majd nem sokkal később öt perc alatt újabb két találatot értek el, de a félidő előtt Tóth Levente Milán szépített – így bízhattunk abban, hogy sikerül rendezni a sorokat és visszakapaszkodunk a meccsbe.

Sajnos nem így történt, mert ismét hátrányba kerültünk, melyet tíz perccel a vége előtt Balázs Patrik csökkentett, de a bajnoki utolsó pillanataiban újabb két góllal terhelték meg a vendéglátók Bukrán Erik hálóját.

Varga Attila, a Karcag vezetőedzőjének értékelése (heol.hu):
“Boldog vagyok, hogy ennyi góllal és remek teljesítménnyel debütált a vadonatúj stadion tétmérkőzésen. Sok mindenben felülmúltuk Eger csapatát és egyértelmű meccset játszottunk. Örülök, hogy ennyi néző előtt sikerült mindez. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyien kilátogattak, óriási volt a hangulat.”

Simon Antal vezetedző értékelése (heol.hu):
“Az első félidőben az ellenfél két gyors gólja meghatározta a mérkőzés képét. A folytatásban már csak mentünk az eredmény után.”

A csapat legközelebb, 2024. augusztus 18-án (vasárnap), 17:30 órától, a vármegyei rangadón a Hatvan csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?