U11: Túl az első idei tornán

A tavaly remek sikereket elérő együttes szakmai stábjában is változás történt, hiszen a 2010-es korosztályú együttest, Bánka Balázs készíti fel a nyártól.

Természetesen az U11-es csapat is részt vett a Karnevál Kupán, amelyről a csapat vezetőedzője részletesen beszámolt honlapunknak.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Július végén elkezdtük a munkát új csapatommal, a 2014-es korosztállyal, idén az U11-eskkel! Az első közös tornánkra hétvégén került sor, a Debrecenben megrendezésre kerülő Karnevál Kupán vettünk részt! Nem a legjobb előjelekkel érkeztünk, betegségek, sérülések miatt voltak hiányzóink, többen nyaralások, táborok miatt kevesebbet edzettek még! Ennek ellenére nagyon vártuk már, hogy megmérettessük magunkat! A szombati nap, a csoportmeccsek, a vártnál sokkal jobban sikerültek, nagy lendülettel kezdtünk, letámadásunk jól működött, már gyakran az ellenfél térfelén labdát tudtunk szerezni, ezekből bátran játszottunk, szép támadásokat vezettünk, gólokat lőttünk, az eredmény sem maradt el! Egy lengyel, egy román és a Jászfényszaru csapatát múltuk felül magabiztosan! De a sorsolás szeszélyének köszönhetően, ezáltal egy erős középdöntős csoportba kerültünk, az ukrán Ungvár, és az Újpest csapatai vártak ránk vasárnap, még ha másodikok lettünk volna, könnyebb ágra kerültünk volna! Sajnos nem úgy alakultak ezek a meccsek, ahogy szerettük volna! Két ellentétes meccs volt, az ukránok egy szerencsés góllal vertek minket úgy, hogy végig szervezetten védekeztek, de játszani nem akartak, tördelték a játékot, de sajnos mi sem voltunk olyan élesek elöl, mint előző nap és a szerencse is elpártolt Tőlünk! Aztán a későbbi győztes Újpest csapata következett, akik viszont megérdemelten nyertek ellenünk 3-1-re! Így maradt a 7-9 helyért következő helyosztók, amelyeken nagyarányú győzelmeket arattunk, így a hetedik helyen zártunk! Játéktudásban bőven előrébb kellett volna végeznünk, talán ha egy napos a torna, a szombati lendület végig vitt volna, de ez a hétvége így alakult! De csüggedésre semmi ok, sűrű a program, a következő hetekben még edzőmérkőzés, valamint több rangos torna is vár még ránk a felkészülés alatt!”

Vélemény, hozzászólás?