U17: Döntetlen idősebbek ellen

U17-es korosztályú együttesünk, a Bélkő SE U19-es csapatával játszott gyakorló mérkőzést a felkészülés jegyében. A derbire Bélapátfalván került sor.

Kemény edzéseken vannak túl a fiúk, így felüdülésnek vehették a meccset – bár az első negyedórában nem biztos, hogy így gondolták.

A rekkenő hőségben végül sikerült egy jó mérkőzést játszani!

BÉLKŐ SE U19 – EGER SE U17 = 2:2

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“Hétköznap a Bélkő-hegy lábánál játszottunk edzőmérkőzést a korosztállyal. Kezdetekben látszódott, hogy a fiúk ólomlábakon járnak, a keddi edzés hatására. A mérkőzés első 20 percében rögtön kétgólos hátrányba kerültünk, igaz mindkét gól rögzített szituációból született, amire külön felhívtuk a figyelmet a mérkőzés előtt. Az ivószünetben szerkezetet váltottunk és a játék képe is megváltozott, sikerült szépíteni. A második félidőben a szórványos hazai kontrák utáni sarokrúgásokat sikerült hatástalanítani, viszont a helyzeteink sokaságát sikerült szokás szerint kihagyni. A mérkőzés vége előtt tudtunk egyenlíteni. A mérkőzéssel a 2:2 ellenére elégedettek lehetünk, hiszen a fiúk a 40 fokos meleg ellenére mindent megtettek, le a kalappal előttük.”

Vélemény, hozzászólás?