LU16: Napközis rendszerű felkészülés

Utánpótlás korú leány csapatainknál, immáron hagyományosnak mondható dolog, hogy egy hetes “edzőtáborba”, csapatépítőre vonul egy adott korosztály.

Ezúttal az LU16 csapaton volt a sor, azonban a szakmai stáb ezúttal úgy döntött, hogy a Felsővárosi Sporttelepen marad és a napi két edzés mellett, Egerben tölti meg programokkal a felkészülés ezen szakaszát.

Bízunk benne, hogy a lányok jól érezték magukat!

Szívósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
Tábort tartottunk a korosztályos lányoknak, napi két edzéssel. A két foglalkozás között, közösen ebédeltünk, illetve voltak játékok, kvízek. Szeretnénk Barbyval, hogy a nagypályás mérkőzésekre a most felkerülő 2011-esek is felkészültek legyenek elméletben, gyakorlatban és fizikálisan is. Azt gondoljuk, hogy a lányok maximális hozzáállással, fegyelmezetten “dolgoztak”. Jó közösség van kialakulóban, a továbbiakban is dolgozunk rajta, hogy összetartó társaságunk legyen. A következő két hétben az edzéseken kívül kettő gyakorló mérkőzés vár ránk, ha ezek megvoltak, reméljük kijelenthetjük hogy készen állunk a bajnoki rajtra. Köszönjük szépen a klub támogatását!”

Vélemény, hozzászólás?