NB3: A Hatvant fogadjuk

Férfi, NB3-as labdarúgó csapatunk, a hétvégén az FC Hatvan csapatát fogadja! A mérkőzés játékvezetője Drabon Barnabás lesz, munkáját Ifj. Imrő János és Tóth Ádám segítik.

Már az megadná a mérkőzés alaphangját, hogy vármegyei riválisról van szó. Az “örökrangadó” titulus pedig azért passzol a párosításhoz, mert klubunk első hivatalos fellépése pontosan mostani ellenfelünk otthonában volt – igaz, több, mint száz éve…

Tovább emeli a várható izgalmakat, hogy együttesünk két győzelemmel és egy vereséggel kezdte a bajnokságot, amellyel hat pontot szerzett, míg látogatónk egy győzelem mellett, kétszer remizett – így vereség nélkül érkezik hozzánk.

Az előzetes várakozásokról, ezúttal a csapatkapitány, Debreczeni Dávid nyilatkozott.

Debreczeni Dávid csapatkapitány várakozása:
“Az eddigi teljesítményünk egész jónak mondható. Három meccsen hat pont és a kupa továbbjutást, szerintem mindenki elfogadta volna előzetesen, pláne annak tükrében, ahogy az edzőmérkőzéseken szerepeltünk. Ezt az összképet most elrontja a karcagi kirándulásunk, ahol az összes védekezési hibát sikerült bemutatnia a csapatnak. Fontos, hogy ezekből tanuljunk és ne kövessük el újra ezeket, de ismerve a csapatot, nem tudom elképzelni, hogy ezt megismételjük mégegyszer! Vasárnap lesz lehetőségünk javítani, hazai pályán szeretnénk bizonyítani a szurkolóinknak, akik úgy érzem, hogy most újra mellénk álltak! A Hatvan is jól rajtolt, ezért nehéz mérkőzésre számítok, de azt az arcunkat kell mutatni, amit eddig hazai pályán láthattak tőlünk és akkor nem lesz kérdés, hogy ki nyeri a megyei derbyt!”

A bajnokira 2024. augusztus 18-án 17:30 órától kerül sor, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

Vélemény, hozzászólás?