U15-ös labdarúgó csapatunk, a gyöngyösi GYAK csapatánál vizitált, ahol felkészülési mérkőzésen nézhették meg az edzők, csapatuk aktuális állapotát.

A forrósághoz már volt idejük a játékosoknak hozzászokni és örömteli volt, hogy végül az egri gyerkőcök jöttek le győztesen a pályáról.

GYAK U15 – EGER SE U15 = 0:5
egri gólok: Hajdú Szabolcs (3), Xue Wen-Bo Péter (2)

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“A mai mérkőzés megmutatta, hogy mennyire fontos csapatban dolgozni. A fiatal játékosoknál, ebben a korban különösen nagy jelentősége van annak, hogy megtanuljanak együttműködni, egymást támogatni és közösen elérni céljaikat. Mindegyik játékosunk jelentős előrelépést mutatott az elmúlt hetek során, és ez az, ami igazán fontos számunkra! Mindenkinek megvan a maga fejlődési útja és örömmel látjuk, hogy a játékosok nemcsak fizikailag, de mentálisan is folyamatosan a határaikat feszegetik. A mérkőzések során szerzett tapasztalatok, az újonnan elsajátított technikai és taktikai elemek, mind-mind a hosszú távú fejlődést szolgálják. Ezért is fontos, hogy továbbra is türelmesek legyünk és minden edzésen a legjobb tudásunk szerint dolgozzunk. Az igazi siker a játékosok hosszú távú fejlődésében rejlik, nem pedig egy-egy mérkőzés végeredményében.”

A mérkőzésen három találatot elérő, a nyáron Hatvanból igazolt, Hajdu Szabolcs értékelése:
“Ezen a héten, a csapat nagyon kemény edzéseken van túl, erre a mérkőzése nagyon összeszedetten érkeztünk a GYAK csapatához. A négy heti munkákból sok dolgot láthattak a meccsre kilátogatók. Szervezettek voltunk végig a mérkőzés folyamán, labdavesztés után az együttes minden tagja sprintelt vissza. A csapatunk magabiztos győzelmet aratott, örülök, hogy gólokal tudtam hozzá tenni a játékhoz!”

Vélemény, hozzászólás?