U11: Minitábor és mérkőzés a felkészülés során

U11-es korosztályú együttesünk részére a szakmai stáb héten egy mini edzőtábort szervezett! Ennek keretében keddtől csütörtökig, napi két edzés szerepelt a programban.

A program elmaradhatatlan részee volt a közös ebéd, amely után jutott még idő csapatépítő jelleggel vetélkedőre, játszóterezésre, fagyizásra.

A hét lezárásaként pedig pénteken egy edzőmérkőzés várt a csapatra Debrecenben, a DVSC Labdarúgó Akadémia ellen!

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Összességében egy kiváló hetet követően, egy remek meccsel zártuk a programot! A gyerekek nem először bizonyították, hogy képesek felvenni a versenyt bárki ellen ebben a korosztályban! A DLA ellen 5×20 percet játszottunk pokoli melegben, de ennek ellenére végig rettentő motiváltan, nagy munkát belerakva játszottak a gyerekek! A mérkőzés nagy részében tudtunk irányítani, a rendkívül intenzív letámadás nagyon sokszor eredménnyel párosult, a megszerzett labdákkal pedig igyekeztünk kreatívan támadni! Ami külön öröm volt, hogy mindenkinek tudtunk játéklehetőséget biztosítani, amivel éltek is a fiúk! Bár az eredmény most is másodlagos volt, azért nagy fegyverténynek tartom, hogy magabiztosan tudtunk nyerni egy akadémiai csapat ellen!”

Vélemény, hozzászólás?