Egyesületünk egy felkészülési minitornát szervezett a 2017-es korosztálynak, melynek a Felsővárosi Sporttelep műfüves pályája adott otthont.

A tornára történő meghívást a Mezőkövesd-Zsóry, az FSC Felsőtárkány és a DVTK fogadta el, így a tervezett négy csapatot siekrütl megnyerni a kezdeményezés mellé.

Mindenki játszott mindenkivel és 2×15 perces mérkőzéseken léptek pályára a meghívott csapatok. A torna fő célja az ismerkedés volt egymással és a csapatokkal A rendezénvy végül a Diósgyőr sikerével ért véget, míg csapatunk a második helyen végzett.

Különdíjban részesült Bagyinszki Tamás.

Az Eger SE U8-as tornán részt vett csapata:
Orosz Hunor Bendegúz, Tari Áron, Tanárki-Fülöp Rozi, Debreczeni Donát,  Hegyi Zoltán Hunor, Német Attila, Tóth Olivér, Váczi Péter, Bagyinszki Tamás, Bajzát Bence.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Első közös tornánk volt az újdonsült kis csapatommal. Szabó Márió kollégámmal irányítjuk közösen ezt a korosztályt. A mai napon három remek mérkőzést tudtunk játszani, hozzánk hasonló erősségű ellenfelekkel. Szükség van az ilyen tornákra, rendezvényekre, én azt gondolom ezekből tudunk tanulni a legtöbbet. Nagy dicséret illeti a gyerekeket, rendkívüli melegben jó hozzáállással fociztak és felvillanni látszottak már azok a játékhelyzet megoldások, melyeket edzésen gyakoroltunk. Még nagyon az út elején vagyunk, edzünk szorgalmasan tovább!”

Vélemény, hozzászólás?