NB3: Győzelem a Hatvan ellen

NB3-as labdarúgó csapatunk a bajnokság negyedik fordulójában, a vármegyei riválist, az FC Hatvan csapatát látta vendégül. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Csapatunk Major Ernő találatával szerzett vezetést az első félórát követően, így a félidőben egy gólos előnnyel vonultunk az öltözőbe.

A második játékrész elején Tóth Levente Milán dupláza meg előnyünket. Ezt követően a vendégek mindent megtettek a szépítés és az esetleges egyenlítés érdekében, azonban hiába játszottak fölényben, védelmünk és Bukrán Erik a kapuban jól zárt, így 2:0-ás győzelmet arattunk.

Ezzel, a négy mérkőzésen harmadik sikerünket arattuk, a csapat jelenleg a harmadik helyen áll, míg Tóth Levente Milán a második hely foglalja el a mesterlövészek versenyében.

A mérkőzés videós összefoglalója ITT érhető el.

Simon Antal vezetőedző értékelés (heol.hu):
“A Hatvan jól játszott és ezen a mérkőzésen is azt kell mondjam, hogy a középpályát birtokoltál. Egy nagyon nehéz mérkőzés volt. A gólok azok mindig megnyugtatják egy kicsit a csapatot. Végig egy izgalmas mérkőzés volt, ahol azt mondom, hogy a Hatvan jól játszott, úgyhogy nehéz meccsen vagyunk túl és örülök, hogy ezt megtudtuk nyerni.”

A csapat 2024. augusztus 25-én 16:30 órától, az MVSC-Miskolc otthonában lép pályára a MOL Magyar Kupa második fordulójában.

fotó: heol.hu; egerse.com

Vélemény, hozzászólás?