U10: Túl a Dunamenti Liga első fordulóján

U10-es korosztályú együttesünk a 2024/2025-ös Dunamenti Ligában elkezdte a bajnokságot. Az első fordulóban Veresegyházra voltunk hivatalosak.

Az Okos Foci, a DVTK és a Kecskemét várt csapatunkra. Az első forduló nehézségét jól jelezte, hogy az elmúlt szezon U9-es bajnokcsapata (Kecskemét) és ötödik helyezettje (Diósgyőr) is aktuális ellenfelünk között szerepelt.

Az egriek remekül helytálltak, nagyon jó teljesítmény nyújtottak.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Az első fordulóban vettünk részt a Dunamenti Ligában. Eredetileg három mérkőzés lett volna, de sajnos a Diósgyőr elleni a zöld asztalnál fog eldőlni, minden bizonnyal 3-0 arányban a javunkra, mert az ellenfél lemondta a hétvégi fordulót. Nagyon sajnálom, mert ebben a korosztályban nagyon fontos a játékidő. A győri, Okos Foci csapata ellen végig magabiztos játékot nyújtottunk és 7-1 arányban nyertünk. Majd jött a tavalyi bajnok elleni találkozó. Azt kell mondjam, hogy egy év után eljutottunk oda, hogy azt mondhattam a mérkőzés végén a fiúknak és lányoknak: büszke vagyok, végre ez az én csapatom. Annak ellenére, hogy szoros mérkőzésen 6-4 kikaptunk, rég voltam ennyire boldog. Két remek csapat brutális ütközete a nagy melegben. Ahogy egy apuka mondta, ezt elnéztük volna még minimum egy órát. Én is így voltam vele. Hatalmas párharcok, fantasztikus dolgok és brutális iram a nagy melegben. Van még hova fejlődni játékban, de a hozzáállás és a harc az csillagos ötös volt. Végig partiban voltunk hazánk egyik, ha nem a legjobb U10-es csapatával. Ezt pedig nagy örömmel vettem tudomásul. Ebből lehet építkezni a jövőben. Remek kapus teljesítmények és a mezőnyjátékosok is sokat dolgoztak, remek egyéni teljesítményeket láthattunk. Jövő héten elfelejtjük és dolgozunk tovább, hogy még szebb pillanatokat okozzunk a minket elkísérő szülőknek. Ma egy nagyon büszke edző vagyok. Remek játékosaim vannak.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 01-én 10:00 órától lép pályára, szintén Veresegyházon. Ekkor az RKSK és a Vasas csapata vár a mieinkre.

Vélemény, hozzászólás?