NB3: Bajnoki mérkőzés előtt, kupa sorsolás után

NB3-as labdarúgó csapatunk a mai napon folytatja szereplését a bajnokságban.

Mindezek előtt, a hét elején a Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását, amelyet követően a stabil másodosztályú Soroksár SC csapatát fogadhatjuk. A mérkőzésre 2024. szeptember 14-én 15:00 órakor kerül sor Egerben.

Azonban addig más feladatai vannak Simon Antal tanítványainak, hiszen a mai napon 17:00 órától a DEAC Sporttelepen, a DVSC II vendégeként lépünk pályára. A debreceniek egy döntetlennel és két vereséggel kezdték a bajnokságot, míg együttesünk egy vereség mellett három győzelmet aratott.

A mai bajnokit Kakuk Szabolcs vezeti, tevékenységét Punyi Gyula és Balla Levente segítik.

A csapat meghatározó játékosát, Zvara Dávidot kértük fel egy rövid értékelésre, helyzetjelentésre.

Zvara Dávid játékos várakozása:
“Egy újabb bajnoki vár ránk… Ugyanúgy készülünk, mint az összes többi mérkőzésre, hétközi forduló, így fokozottan kérdéses a visszajátszók száma, mivel “tartalék” csapatról van szó. Közhelynek hangozhat, de nekünk mindentől függetlenül csak és kizárólag magunkkal kell foglalkozni, és arra kell összpontosítani mind játékban, mind taktikában, hogy a lehető legjobban vigyük fel a pályára amit a vezetőedző kér tőlünk!
A Magyar kupával kapcsolatban ismét egy magasabb osztálybeli ellenfelet sikerül elhoznunk ide Egerbe… A kupában minden évben vannak meglepetések, sokszor nem érvényesül a papírforma, és én azt gondolom, hogy ebben a brigádban idén benne van a bravúr, szóval egy meccsen azt gondolom bármi lehet, remélem a szurkolók is így gondolják, és minél többen kilátogatnak majd segíteni bennünket ebben az esetleges bravúrban!”

Vélemény, hozzászólás?