U15: Nyíregyházán aratott siker a rajton

U15-ös labdarúgó csapatunk, a Regionális Kiemelt bajnokság Keleti csoportjának első bajnoki mérkőzésén, Nyíregyházára a Filo SE csapatához látogatott. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat a mérkőzés elején még picit bizonytalan volt, amelynek talán alapot szolgáltathatott, hogy a kapuban Janovicz Máté állt – aki egyébként mezőnyjátékos.

Miután rendeztük a sorokat a tizenhetedik percben megszerezetük a vezetést, ezt követően pedig végig kézben tartva a meccset végül hat gólos győzelmet sikerült elérni.

Országh András duplával indított.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“Bár a mérkőzés elején volt némi figyelmetlenség, sikerült túllendülnünk ezen és hamar visszatértünk a játékba. A srácok jól álltak bele a meccsbe egységesen, fegyelmezetten játszottak és rengeteg olyan dolgot viszontláttunk a pályán, amit az edzéseken gyakoroltunk. Mindenki, aki pályára lépett megérdemli az elismerést, hiszen hozzátette a magáét a csapat teljesítményéhez. Ez a fejlődés és a tanulás útja, amelyen továbbra is haladni fogunk.”

Lengyel Zsombor csapatkapitány értékelése:
“Az edzőváltás után ez volt az első bajnoki mérkőzésünk. A nagy meleg ellenére sikeresen szerepelt a csapat, melyet az eredmény is tükröz. Nagyon örültünk a győzelemnek. Az első percektől küzdött a csapat a végsőkig, beletettünk mindent a meccsbe. A pálya szélességben picit kicsi volt, de jól vettük ezt a fajta nehézséget. Kapusunk hiánya miatt egy mezőnyjátékosunk állta a sarat a kapuban.”

A brigád legközelebb 2024. szeptember 07-én 10:00 órától a BVSC Zugló csapatát fogadja a Felsővárosi Sporttelepen.

Vélemény, hozzászólás?