NB3: Döntetlen a Kisvárda ellen

NB3-as labdarúgó csapatunk a bajnokság hatodik fordulójában a Kisvárda II. csapatát látta vendégül. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, hiszen a szabolcsiak az egri vizit előtt, az összes meccsükön döntetlent értek el a bajnokságban, kevés kapott góllal – ami már előre jelezte, hogy egy jól szervezett együttesről van szó.

A mérkőzés második félidejének elején Nagy-Kolozsvári Dániel találatával szereztünk vezetést, amelyet néhány percen belül a vendégek büntetőből egalizáltak.

A találkozó végéig már nem esett újabb gól, így csapatunk idén az először, míg a vendégek a hatodszor (!!!) osztozkodhattak a pontokon.

A mérkőzésről készült videós összefoglaló IDE KATTINTVA érhető el.

Simon Antal vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Agresszív, a párharcokat kereső csapattal találkoztunk, miközben mi inkább a játékban vagyuk jók. No, most ez nem sikerült, igaz, az viszont tetszett, hogy ebben is felvette a csapat a kesztyűt a vendégekkel. Az várható volt, hogy nem lesz gólfesztivál, a szerzett egy találat kevésnek bizonyult a sikerhez, ezzel együtt mi egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez. A kellemetlen stílusú, masszív csapat ellen meg kell becsülni az egy pontot is.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 08-án 16:00 órától a Salgótarján vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?