U12: Beszámoló a Barca Academy Cup-ról

Az elmúlt héten U12-es csapatunk kedden és szerdán Budapestre, a Barca Academy Hungary Cup rendezvémnyre volt hivatalos.
Az első napon négy mérkőzést játszottak az egriek.
Az Olasz Focisuli csapatával kezdtük a tornát. Elég álmosan szerepeltünk a találkozón és gyorsan hátrányba kerültünk. A mérkőzés végén sikerült kiegyenlítenünk, így egy pontot meg tudtunk menteni.
A második mérkőzésen az FC Barcelona volt az ellenfél, amit nagyon vártak a fiúk. Nagyon ügyes, kombinatív egyérintős játékot játszó csapat ellen az első tíz percben csodáltuk milyen szép címerük van. Mire észbe kaptunk már késő volt 1:0 nem ide.
A nap másik felében a Presov és a Niksic csapatai ellen kellett olyan eredményt elérni ami továbbjutást érhet a csoportból. A srácok olyan arcukat mutatták, amit eleve vártunk tőlük gyorsan és agresszívan játszottak. Mindkét mérkőzést megérdemelten nyertük 2:0 ra.
Nem gondoltuk volna, hogy a hazaút ilyen hatással lesz a más napra. Gödöllőnél baleseti dugóba kerültünk így mindenki késő este ért haza. Másnap egy hármas csoportból indult az út az egyenes kieséses szakasz felé.
A Vasas Kubala Akadémia ellen utolsó percben szerzett találat szintén egy pontot ért kezdés képpen.
A csoport harmadik tagja a későbbi győztes Drezga csapat volt. Mivel a Vasast 2:0-re verte, de minket csak 1:0 ra igy mi jutottunk a legjobb nyolc közé.
A következő mérkőzésünk az osztrák Elektra csapata volt, akik ellen jó néhány ziccert hibáztunk el ami büntetőpárbajhoz vezetett.
A feszültséget az ellenfél jobban bírta így sajnos ők jutottak a legjobb négy közé.
Fűkő Tibor vezetőedző értékelése:
“Összességében amit sajnálunk hogy az utazás rányomta a pecsétjét a másnapi teljesítményekre. Azt gondolom, hogy ettől jobb helyezés is lehetett volna, de most ebben így ennyi volt. Tapasztaltabbak lettünk öt nemzetközi mérkőzéssel, így bármi is történt megérte a két nap fáradalmait. Hajrá Eger!”

Vélemény, hozzászólás?