U17: Vereség hazai pályán

U17-es labdarúgó csapatunk megkezdte szereplését az idei bajnoki évadban. Az első fordulóban hazai pályán, a Grosics Akadémia FK csapatát láttuk vendégül. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A rekkenő hőséghez a vendégek jobban alkalmazkodtak és a mérkőzés elején két percen belül két találatot értek el. Az első félidőben még ettől függetlenül is fölényben játszottak, de a gólok után sikerült egyenesbe “állítani” magunkat. A második játékrészben egy jobban akaró és jobban játszó egri csapat jött ki, de ez sajnos az eredményességben nem látszott – ráadásul a szegediek még a bajnoki végén újból betaláltak, így három gólos győzelemmel távoztak.

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“A mérkőzés lényegében a túlélésről szólt, tehát a 40° hőségben nem igazán tudtunk pörgős játékot mutatni, a csapatból 8 játékos végig játszotta a bajnokit – ez egy erőnléti edzésnek is megfelelt. Azt gondolom, hogy a mérkőzés eleji rövidzárlat eldöntötte a találkozó kimenetelét Az első félidőben nagyon nem találtuk a játék ritmusát, lassúság és körülménnyesség jellemzett minket. A szünetben nem kellett fejmosás miatt a csaphoz  menni. A második játékrészben már legalább az akarat látszódott, de a kapura veszélytelenek voltunk egész mérkőzésen. Teljesen megérdemelt vendégsiker született!”

Racsek Zoltán kapus értékelése:
“Sajnos az első percekben egy rövid zárlat volt a csapatnál, amit az ellenfél gyorsan ki is használt két góllal. Az első félidőben sajnos elég lélektelen volt a játék, ami rá is tette a mérlegét az egész meccsre. Sok pontatlan passz és kevés kommunikáció. A második félidőben már egy más Eger jött ki a pályára és sikerült partiba kerülni az ellenféllel. Nagyobb lelkesedéssel és nagyobb akarattal játszottunk. Ha az öltözőben megfogalmazott célokat el akarjuk érni, mindenkinek küzdeni kell egymásért és hétről hétre nagyobb akarattal dolgozni!”

Az együttes legközelebb 2024. szeptember 08-án 11:00 órától a Tarpa vendégkeént lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?