U11: Két győzelem a Dunamenti Ligában

U11-es korosztályú együttesünk az elmúlt hétvégén Veresegyházra utazott, hogy a Dunamenti Liga második fordulójának mérkőzéseit lejátssza.

Az első fordulóban aratott két győzelme után, ezúttal az RKSK majd a Vasas Kubala Akadémia együttese várt az egriekre.

Az RKSK elleni mérkőzésen végig domináltunk, egyértelmű fölényben játszottuk – így teljesen megérdemelten arattunk kiütéses győzelmet. A Vasas ellen szintén jól kezdtünk, már négy góllal is vezettünk, azonban ellenfelünk közelebb lopózott, de a három pontot így is megszereztük.

A csapat négy mérkőzésen elért négy győzelemmel áll jelenleg a tabellán.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Az elmúlt egy hónap nagyon sűrű volt a csapatnak, több tornával, edzőmérkőzéssel, bajnokival, és ennek az időszaknak volt a záró akkordja, a Dunamenti Liga második fordulója! Első mérkőzésen az RKSK volt az ellenfél, nem volt egy súlycsoportban a két csapat, 18-1-es győzelmet arattunk, bár a mutatott játékkal nem voltam maradéktalanul megelégedve, bár tudom, nehéz ezeken a meccseken végig koncentrálni, felpörögni! A következő mérkőzésre viszont muszáj voltunk, mert a Vasas volt az ellenfél! Jól kezdtünk, az első 35 percben a mi akaratunk érvényesült, 5-1-re elhúztunk a fővárosiaktól, semmi sem utalt arra, hogy szoros lehet a vége! De egy átlövés után szépített a Vasas, mi picit érthetetlen módon ettől elbizonytalanodtunk, nem mertük azt játszani, ami addig működött, az ellenfél pedig mindent egy lapra téve támadott! Sikerült is felzárkózniuk 5-4-re, amitől újra nyílt lett a meccs! Szerencsére a hajrában sikerült még egy gólt elérni, amivel lezártuk a találkozó érdemi részét! Jó iramú, hasznos rangadó volt! A következő hétvégén nem lépünk pályára, jól jön egy szusszanásnyi szünet!”

A brigád a Dunamenti Ligában legközelebb 2024. október 05-én lép pályára Veresegyházon, amikor a szintémn remekül rajtoló két csapattal, a Gödöllő és a Salgótarján együtteseivel fog megmérkőzni.

Vélemény, hozzászólás?