U13: Remek játék az első fordulóban

U13-as korosztályú csapatunk is lejátszotta a bajnokság első mérkőzését. Ellenfelünk hazai pályán a Sajóvölgye Focisuli együttese volt. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A mérkőzésen az egriek játéka érvényesült, dominálták a derbit – azonban a kapu előtt nem hoztunk jó döntéseket, míg a vendégek remekül éltek a lehetőségeikkel. A lefújáskor a borsodiak örülhettek a győzelemnek.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Véleményem szerint az utánpótlás labdarúgás egyik legnehezebb része megtanulni külön választani a végeredményt az eredménytől. A mai mérkőzés tökéletes példa volt mindarra, amit utánpótlás sportnak nevezünk. A hazai csapat törekedett támadásokat építeni, helyzeteket kialakítása, szervezetten labdát szerezni, reagálni az átmenetekre. Ez az eredmény, és erre kell nagyon büszkének lennünk. Az ellenfél a helyzetkihasználásban bizonyult jobbnak, de végül elégnek bizonyult ahhoz, hogy ne az egriek arcán legyen mosoly a hármas sípszót követően. Nyert az ellenfél, gratulálunk nekik a végeredményhez! A csapat előtt pedig le a kalappal amiért nem áldoztuk be a játékunkat az eredményesség oltárán.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 07-én 10:00 órakor a Nyíregyháza vendégeként lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?