LU16: Fölényes siker az első mérkőzésen

U16-os korosztályú leány labdarúgó csapatunk az első fordulóban a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát látta vendégül, az Északi Sporttelepen. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és sikerült végig irányítanunk. Rengeteg remek labdakihozatalt láthattunk a lányoktól. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a borsodiaknak is voltak jó szakaszaik, így biztosak vagyunk benne, hogy fognak meglepetést okozni a bajnokságban.

Csengeri Lili remekül kezdte meg a bajnoki évadot, hiszen ötször köszönt be ellenfelünknek.

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Nagy várakozással készültünk az első bajnoki mérkőzésre kolléganőmmel, Barbyval. Azt gondolom a felkészülésünk jól sikerült, a lányok hozzáállása, fegyelmezettsége rendben volt. Labdakihozatalaink, támadásfelépítéseink jól működtek a meccs nagy részében. Az első bajnoki mindig nehéz, de azt gondoljuk, hogy csapatunk erőssége abban rejlik, hogy mindenki önmagához képest a maximumot tudta hozni. Jó közösséget alkotunk, az új játékosainkat befogadták és segítik a régiek. Bízunk benne hogy ezt a teljesítményt tovább tudjuk vinni az őszi fordulókra!”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 15-én 11:00 órától a Kisvárda vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?