NŐI FELNŐTT: Jubilálás

A hétvégén lejátszotta második bajnoki mérkőzését a női NB2-es labdarúgó csapatunk. A győzelem mellett különösen szépre sikeredett a kecskeméti kirándulás támadónknak, Bukta Nikolettnek.

A játékos a mérkőzést megelőző napon ünnepelte tizenkilencedik születésnapját, majd a bajnokin kereken ötvenedik alkalommal lépett pályára NB2-es mérkőzésen – mindezt pedig egy mesternégyessel és kiváló játékkal koronázta meg.

A játékos az 50 bajnokin 18 találatot ért el, ami remek mutató zsenge kora ellenére. Mindezek mellett az LU19-es csapat kapitányaként a korosztályos utánpótlás bajnokságban (tehát csak az U19-ben) eddigi 45 bajnoki mérkőzésén 103 találatot ért el, de a futsal NB2-es bajnokságban is 15 derbin elért 13 találat jelzi azt, hogy feltalálja magát a kapu előtt. Az aktív játékosok közül mindösszesen a csapatkapitány Bíró Petra és a jelenleg sérült Dr. Borosi Dorina előzi meg, az abszolút dobogó még messze van, de bőven van ideje csatárunknak.

A női ranglistát az érdeklődők megtalálhatják a www.egerse.com/nok oldalon.

A férfiak esetében a következő jubileumig még várni kell, azonban az figyelemreméltó, hogy az aktuális keretből a csapat kapitánya, Debreczeni Dávid immáron 262 fellépésnél jár klubunk színeiben.

Vélemény, hozzászólás?