LU14: Győzelem az első fordulóban

Leány U14-es együttesünk a felkészülést követően elérkezett az első bajnoki mérkőzéshez. A csapat nagy átalakuláson esett át, így mindenki rendkívül izgatott volt, hogy mire lesznek képesek a Nyíregyháza Spartacus elleni hazai bemutatkozáson. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Az egri lányok mezőnyfölényben játszottak, magabiztosan birtokolták a labdát, azonban a helyzetkihasználással hadilábon álltak.

A derbi végén Boncz Mária Anna góljával megérdemelt, egy gólos hazai győzelem született.

Végh Katalin vezetőedző értékelése:
“Első bajnoki mérkőzéshez érkeztünk a lányokkal. Sajnos az idő nem kedvezett a csapatoknak, megint nagy hőségben kellett játszani, de ennek ellenére a mérkőzést nagy lendülettel kezdte a csapat. Labdabirtoklásban és helyzetek kialakításában is veszélyesebbek voltunk az ellenfelünknél, aminek köszönhetően hamar sikerült vezetést szerezni. Sajnos a gólok számában megint nem mutatkozik meg az a mezőnyfölény, amit a pályán sikerült kialakítani, az ellenfél kapuja előtt rendre pontatlanul és kapkodva játszottunk, amit a Szpari gyors kontrákból meg is bosszulhatott volna, de a kapusunk résen volt vagy épp a támadó hibázott. Összeségében több jó momentumunk is volt a meccsen, de bőven van még javítani való.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 22-én a DVTK akadémiai csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?