U17: Döntetlen Tarpán

U17-es korosztályú együttesünk a Grosics elleni hazai vereséget követően, a bajnokságot döntetlennel kezdő, de rendkívül veszélyes és remek gárda otthonába volt hivatalos, hiszen a Tarpa csapatánál vendégeskedett.

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A szinte teljesen ukrán játékosokból álló szabolcsi csapat ellen órisái küzdelem volt a pályán. A játékosaink, de a tarpaiak is mindent megtettek a három pont megszerzéséért. A mezőnybeli kemény csaták, magas intenzitás, nagy iram mellett a kihagyott helyzetek is megjelentek mindkét oldalon – így a felek osztozkodtak a pontokon.

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“Nagyon értékes pontot szereztünk, ami egy lépés a céljaink elérése felé. Gratulálok az egész csapatnak, akik a mérkőzésen úgy küzdöttek, mint elődeik tették 1552-ben.  Tudtuk mire számíthatunk,  hiszen két hete kupamérkőzésen találkoztunk a szabolcsi együttessel. Némi csalódottság lehetne bennem, mivel nem egy pontot hoztunk el, hanem kettőt hagytunk ott, de ne legyünk telhetetlenek. Helyzetekben rossz döntéseket hoztunk, de nem tudom a gyerekeket hibáztatni, mert amit most beletettek az emberfeletti volt. Mégegyszer csak gratulálni tudok mindenkinek!!”

Kozák Domonkos játékos értékelése:
“Mindenki tudta, hogy nagyon nehéz meccs lesz, hiszen sok hiányzó játékost tudhattunk a csapatban. Próbáltunk megfelelő akarattal és küzdőszellemmel a pályára lépni. Az első félidőben nagyrészt a Tarpa járatta a labdát, de nem bírták megtörni a szervezett védelmünket. A második játékrész kiegyenlített volt, mindkét csapat szerezhetett volna gólt, gólokat. Labdaszerzésekre, és az abból felépített kontrákra törekedtünk, sajnos ezt gólra nem sikerült váltanunk. A továbbiakban igyekszünk minél jobb eredményeket elérni.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 14-én 12:00 órakor a Monor együttesét látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?