U8: Harmadik hely a kecskeméti tornán

U8-as korosztályú együttesünk Kecskeméten lépett pályára, ahol az immár hagyományosnak nevezhető Hírös-Ép Kupán vett részt.

A színvonalas és jól szervezett kupán a csapatunk nagyot harcolt, bátran küzdött melynek köszönhetően a torna végén a “kisdöntőbe” jutott, ahol a hazai SC Hírös-ÉP csapatát múlta felül. Az egész sorozatban mindössze egy vereséget elszenvedve végzett a harmadik helyen az egri csapat.

A torna kerete:
Orosz Hunor Bendegúz (kapus)
Tari Áron, Tanárki-Fülöp Rozi, Hegyi Zoltán Hunor, Váczi Péter, Bajzát Bence, Veres Bálint, Bagyinszki Tamás, Tóth Olivér.

Az egri mérkőzések eredményei:

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Ismét rengeteget tanultunk ezen a napon is. Nagyon jó ellenfelekkel sikerült mérkőzéseket játszani, az ilyen és ehhez hasonló tornák alkalmával rengeteget tudunk fejlődni. Ellenfeleink sokkal nagyobb és fizikálisan erősebb srácokból állt, azonban nagy lelkesedéssel, kemény, bátor és kezdeményező játékunkkal kompenzálni tudtuk a fizikális különbséget. A lejátszott mérkőzéseken már egyre többször láthattam vissza az edzésen gyakoroltakat, minden résztvevő játékost nagy dicséret illet. Csapatunkból és a tornán is kiemelkedett egy nagyszerű egyéni teljesítmény, hiszen a kapuban Orosz Hunor Bendegúz magabiztos, bátor teljesítménye megnehezítette az ellenfelek dolgát, többször bravúrral védett, valamint a támadásfelépítésekben is nagyszerűen belépve segítette a többieket. Összességében a hatalmas lelkesedés és gyerekekben lévő győzni akarásnak egy bronzérem lett a jutalma, melyet büszkén és teljesen megérdemelten vehettünk át a díjátadón. Szorgalmasan és  lelkesen  készülünk a további tornákra!”

Vélemény, hozzászólás?