U16: Vereség hazai pályán

U16-os korosztályú együttesünk, a Regionális Kiemelt Csoportban hazai pályán is bemutatkozott. Ebből az alkalomból a fővárosi, Ikarus BSE volt az ellenfelünk a Felsővárosi Sporttelepen.

A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Az egriek igyekeztek letámadni, nagyobb arányban birtokoltuk a labdát, azonban a mezőnyfölény nem érett góllá – sőt, egy szerencsétlen mozdulatsort követően a budapestiek vonulhattak előnnyel a szünetre.

A második félidőben még nagyobb kockázatot vállaltunk fel, azonban a vendégek résen voltak, hátul nem hibáztak, elöl pedig kíméletlenek voltak, így győzelemmel távoztak.

Orosz Róbert vezetőedző értékelése:
“Jól kezdtük a mérkőzést, a srácok maximálisan betartották a taktikai utasításokat. Azt gondolom, mi irányítottuk a mérkőzést, mi voltunk a kezdeményezőbb csapat. Sajnos az első félidőben kaptunk egy elég szerencsétlen gólt, így a második félidőben még jobban letámadtunk, aminek az eredménye egy kiharcolt büntető lett, amit sajnos nem sikerült gólra váltani. Ez mentálisan eléggé megviselte a csapatot. Ezt követően a játék sem volt már az igazi, átment kapkodásba. Ennek tudható be két egyéni hiba, amit az ellenfél gólra is váltott, így vereség lett mérkőzés vége.”

Mádi-Nagy Zsolt játékos értékelése:
“A meccset jól kezdtük el, jól működött a taktika, amit meccs előtt megbeszéltünk. Letámadtuk az ellenfelünket és tudtunk sok labdát szerezni. Azonban a támadásunk befejezésekor nem voltunk elég kreatívak. Az ellenfelünk viszont megszerezte a vezetést. A második félidőt is jól kezdtük, de sajnos nem jött össze az egyenlítés. Majd a félidő második felében már nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna és két ajándék gólt adtunk a vendégeknek. Összességeben nem voltak nálunk jobbak semmiben. Három pontot eldobtunk. A támadásaink befejezésen javítanunk kell.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 14-én 13:00 órakor lép pályára Budapeste, a Szent István SE vendégeként.

Vélemény, hozzászólás?