U13: Döntetlen Nyíregyházán

U13-as korosztályú együttesünk a bajnokság második fordulójában, a szezont a DEAC elleni győzelemmel kezdő, Nyíregyháza Spartacus otthonába látogatott. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Az egriek magasan védekeztek, igyekeztek az ellenfél kapujához minél közelebb labdát szerezni, ráadásul magabiztosak voltak labdabirtoklásban is. Ez a fajta játék sok futásra késztette a mieinket, hiszen a szabolcsiak remek együttest alkotnak.

A találkozó egy lüktető derbit hozott, de gólt nem láthatott a közönség, így bravúros döntetlennel utazhattunk haza – megérdemelten járt a pizza.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Újabb pozitív élménnyel gazdagodtunk a 80 percnyi játék után. A csapat labdakihozatalban és az elmúlt két héten gyakorolt támadó zónában történő labdaszerzésben is több alkalommal sikerrel adta vissza az edzéseken gyakorolt elemeket. Az utolsó 20 percre kissé fáradtnak tűntünk, inkább az ellenfél nyomása volt jellemző, de ezt megelőzően két hasonló szinten lévő csapat állt szemtől-szemben. Helyzetek alakult ki mindkét kapu előtt, de a féktelen rohanás helyett taktikus, szervezett játékot láttunk mindkét együttestől.”

A kiváló teljesítményt nyújtó Horváth Gergő kapus értékelése:
“A nyíregyházi meccsen mindenki a legjobbját hozta. Az egyik legjobb meccsünk volt ez a szabolcsi csapat ellen. A 0:0, egy nagyon jó eredmény, a Nyíregyháza ellen volt pár vereségünk a tavalyi szezonban, de ez a döntetlen most nagyon jól jött a csapatnak.”

Az együttes legközelebb 2024. szeptember 14-én 10:00 órától a DVTK csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?