U15: Győzelem Mezőkövesden

U15-ös korosztályú labdarúgó csapatunk hétvégén a Mezőkövesd Zsóry otthonában lépett pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat játszott már jobban, mint az elmúlt hétvégén, de nagyot küzdöttek és az eső ellenére is sikerült felülmúlniuk a borsodiakat.

A szünetig a hazaiak kétszer is vezettek, de mindkétszer sikerült egyenlítenünk és döntetlennel vonulhattunk pihenőre.

A második játékrész elején, majd annak közepén is elértünk egy találatot, így már jelentős volt előnyünk. A vendéglátóknak szépítésre még futotta az erejéből, de végül Egerbe került a három pont.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“A győzelem ellenére a csapat ma nem azt a játékot nyújtotta amit elvárok. Több pontatlanság is volt a játékunkban és nem tudtuk megvalósítani a taktikát amit terveztünk. Fizikálisan ha erősebb az ellenfél, akkor minden labdáért meg kell harcolni és több agresszivitást kell mutatnunk. Nem elég csak jelen lenni a pályán, minden helyzetben határozottabbnak kell lennünk. Ez az én felelősségem, hogy megtanítsam a játékosoknak, hogyan kell jobban alkalmazkodni az ilyen helyzetekhez.”

Végert Bálint játékos értékelése:
“A szomszédba, Mezőkövesdre utaztunk soron következő bajnokinkra. Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, szinte végig esőben játszottunk. Sajnos sok hibával játszottunk a mérkőzésen, ennyi hiba nem jellemző a csapatra. Hamar hátrányba kerültünk, de a csapat erejét bizonyítja, hogy sikerült megfordítani a mérkőzés állását. Jövő héten megpróbáljuk javítani a hibákat és reméljük, hogy pontosabban tudunk majd játszani Debrecenben.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 22-én 14:00 órakor a DEAC otthonában lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?