U14: Vereség a fővárosban

U14-es korosztályú labdarúgó csapatunk Budapestre volt hivatalos bajnoki mérkőzésre, ahol az országos alap csoportban, a BVSC vendégeként lépett pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A hazaiak remekül kezdték a bajnokságot, hiszen az első két fordulóban nem találtak legyőzőre.

Sajnos az egri fiúk nem nyújtottak  jó teljesítmény, amelynek köszönhetően a zuglóiak a szünetig két gólos előnyre tettek szert. A második játékrész elején újabb találatot értek el, ami után a maradék esélyünket is elvesztettük és sajnos nem tudtunk újítani, így a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Nagy Zoltán vezetőedző értékelése:
“Nehezen találom a szavakat, szomorú vagyok igazából, és nem az eredmény miatt, hanem a mutatott játék és a hozzáállás végett. Sokkal több és alázatosabb munka kell, más nem fér bele, nem elfogadott, mindazonáltal: főleg határozottabb fellépés fog kelleni a jövőre nézve. Nagyon nem feküdt nekünk az ellenfél stílusa és udvariasak voltunk, mire már megpróbáltuk felvenni a kesztyűt késő volt. Megkaptuk a bizonyítványt, az eredmény reális, járt már így a Reál is. Pontokat sajnos csak a benzinkútról tudtunk hozni. Gratulálok a hazai csapatnak.”

Az együttes legközelebb 2024. szeptember 21-én 12:00 órától lép pályára, amikor hazai pályán a Szolnok csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?