U16: Vereség Budapesten

U16-os korosztályú csapatunk a Regionális Kiemelt bajnokság harmadik fordulójában Budapestre volt “hivatalos”, ahol a Szent István SE látott vendégül minket. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A fővárosiak a mérkőzés elején magukhoz ragadták a kezdeményezést és megszerezték a vezetést is. A budapestiek ezután sem lassítottak és végig kézben tartották a bajnokit, folyamatosan őrölték fel csapatunkat, így megérdemelt győzelmet arattak.

Orosz Róbert vezetőedző értékelése:
“Egy nagyon jó erőkből álló csapattal találkoztunk hétvégén. A meccs elejétől tempóbeli különbség volt a két együttes között. Az első félidő közepén volt egy periódusa a mérkőzésnek, ahol több helyzetig is eljutottunk, de gólt ezekből sajnos nem tudtunk szerezni. A mérkőzés előrehaladtával egyre jobban kijött a két csapat közti fizikális különbség. Gratulálunk az ellenfélnek.”

Tarnóczi Noel játékos értékelése:
“A hétvégén egy erősebb csapattal találkoztunk, akik nagyon jól játszották a játékukat, amit mi nehezen tudtunk levédekezni. Az egész mérkőzés alatt nagy volt a nyomás a kapunk előtt, így már az első félidőben vezettek. Sajnos a második játékrészben sem tudtunk jelentősen javítani, ezért úgy gondolom, megérdemelt a hazaiak győzelme.”

Csapatunk legközelebb 2024. szeptember 21-én 10:00 órakor a Testvériség csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?