NB3: Tiszafüredre utazunk

NB3-as labdarúgó csapatunk a bajnokságban történt szünet után ismét pontokért lép pályára, mégpedig a Facultas-Tiszafüredi VSE otthonában.

Ellenfelünknél most nagy az öröm, mert a MOL Magyar Kupa következő fordulójában a Ferencvárost fogják vendégül látni.

A ‘füredi alakulat remekül kapta el a rajtot, hiszen Dorcsák Zoltán tanítványai az előkelő második helyet foglalják el, az eddigi hét fordulóban öt győzelem és egy döntetlen mellett, mindösszesen egy vereséget elszenvedve. A hazai csapat egyik gólfelelőse, a korábban Egerben is szereplő Pataki Viktor.

A mieink sem panaszkodhatnak a rajtra, hiszen Simon Antal fiai a negyedik helyen állnak és egy idegenbeli sikerrel meg is előznénk riválusnkat. Kozma Bence és Major Ernő a héten betegséggel küszködött.

A derbit Tóth Tamás vezeti, tevékenységét Szilágyi Zsolt és Tóth Ádám fogja segíteni.

A 22 esztendős Illés Richárd, korábban szerepelt a tiszapartiaknál is, a következőképpen tekint a mérkőzés elé:
“Nagyon nehéz mérkőzésre számitok, játszottam ott, igy ismerős a terep. Egy agresszív és tudatos játékra lesz szükség a győzelemhez.”

Simon Antal vezetőedző várakozása:
“Az elmúlt 17 tétmérkőzésen egyszer kapott ki ellenfelünk, ami azt gondolom több mint tiszteletet érdemlő! Egységes, tudatos futballt játszanak, a védekezésük nagyon szűk terülten van, ezért nehéz megbontani őket. Bízom benne, hogy a Salgótarjánban látott egységünket most is ki tudjuk vinni a pályára és ponttal távozunk ‘Füredről.”

A mérkőzésre 2024. szeptember 22-én 16:00 órától kerül sor, Tiszafüreden.

Vélemény, hozzászólás?