U15: Szoros mérkőzés Debrecenben

U15-ös korosztályú labdarúgó csapatunk a Mezőkövesd elleni, idegenbeli siker után ismét vendégségbe mentek. Ezúttal Debrecen volt a bajnoki helyszíne, ahol a DEAC csapatával játszottak. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A pénteken esedékes derbin a hazaiak szereztek vezetést, amit a félidő lefújása előtt sikerült egalizálni. A második játékrészre mindkét csapat a győzelem reményével érkezett a pályára, azonban a hajduságiak a második etap elején betudtak találni – majd az eredményt sikeres őrizték meg és zsebelték be a három pontot.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“Úgy tűnik a játékosok maguknak teremtenek félelmet és önbizalomhiányt a mérkőzések alatt, ami visszafogja a teljesitmenyüket. Ez a belső nyomás abból fakad, hogy túlzottan a hibáktól tartanak…Ahelyett, hogy élveznék a játékot és felszabadultan játszanának /amit az edzések folyamán meg is tesznek/, a kudarctól való félelem dominál náluk. Az önbizalom nélkül a foci nem működik. Hiszen a játékosoknak hinniük kell a saját képességeikben, hogy merjenek döntéseket hozni és kockázatot vállalni a pályán. Ugyanakkor pozitivum, hogy a párharcokba ma sokkal bátrabban és hatékonvabban mentek bele a játékosok mint korábban!”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 28-án 12:00 órától az Ikarus csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?