U17: Győzelem a BVB Akadémia otthonában

U17-es korosztályú labdarúgó csapatunk a mögöttünk hagyott hétvégén a Regionális Kiemelt bajnokságban Budapestre látogatott, ahol a BVB Akadémia otthonában lépett pályára.

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A mérkőzés elején Nagy Gyula Richárd góljával megszereztük a vezetést, melyet követően csapatunk szervezett, magabiztos védekezésből igyekezett támadásait felépíteni. Bár a fővárosiak többet birtokolták a labdát, nem tudtak sokszor mögénk kerülni, magabiztosan védtük a kapunkat és végül egy gólos győzelemmel indulhattunk haza.

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“A mérkőzés előtti taktikai értekezleten elhangzott, egy kulcsfontosságú mondat: “Racsek Zoli ha nem kapsz gólt az egyik pont megvan a többi pont pedig a csapaton múlik.” A meccs úgy kezdődött ahogy kellett, már a harmadik percben megszereztük a vezetést, majd később kiderült a győzelmet jelentő gólt.  A fiúk rendkívül szervezett védekezést mutattak be, majd a labdaszerzésekből gyorsan mentek át támadásba, ahogy kértük tőlük. Az első félidőben így több lehetőségünk is akadt a gólszerzésre, de helyzetének sajnos kimaradtak! Az ellenfél birtokolta többet a labdát az egész mérkőzésen, de nem találtak rajtunk fogást, egyénileg jobb játékosok alkották a hazai csapatot, DE mi CSAPATKÉNT olyat küzdöttünk ami sokáig emlékezetes marad a számunkra. Erőt kell, hogy adjon a folytatásra. A második félidőben szinte a mi térfelünkön volt a labda, de mindig volt egy közbelépő láb, segítő társ vagy éppen Racsek Zoli. Jó volt látni, hogy ezt az eredményt három U15-ös korú játékossal a pályán értük el (Hajdu, Bánka, Janovicz). Újabb lépést tettünk a céljaink elérése érdekében, amihez nagyon sokat kell még dolgozni. Gratulálunk a srácoknak!”

Az együttes legközelebb 2024. október 05-én 10:00 órától a Vác csapatát látja vendégül.

 

Vélemény, hozzászólás?