A Magyar Labdarúgó Szövetség immáron második éve rendezi meg a leány U10 és U12 korosztályok részére a bajnokságot. A jelentkező csapatokat régiók szerint osztja el, melynek köszönhetően klubunk a VII-es csoportba került. A csoportba mellettünk egy akadémia (DVTK) és egy kiemelt képzési központ (Nyíregyháza) is helyet kapott.

Az MLSZ a csoportvezetőnek, klubunk szakágvezetőjét Dr. Vitányi Lászlót jelölte ki.

A csoport első fordulóját Egerben rendeztük meg, ahol remek idő és szuper mérkőzések várták a csajokat. A “kicsik” meccsei három pályán, míg a “nagyoké” két pályán zajlott, így csajszi kacagástól volt hangos az Északi Sporttelep.

A lezárást követően minden gyermek csokit kapott és a csapatok legjobbjai különdíjban is részesültek.

Köszönjük a résztvevők és a szurkolók aktív jelenlétét!

Hegedűs Zsolt edző értékelése (LU10):
“Vasárnap vettünk részt az idei szezon első U10 lány regionális bajnoki fordulóban. Itt még első sorban nem az eredmény számít, hiszen nem is rögzítjük, hanem az a fontos, hogy a lányok szokják ezeket a megmérettetéseket. Ez most hétvégén is látható volt. A legtöbben nagyon megilletődötten mentek fel a pályára. Hétközben nagyon sokat dolgoznak ezek a csajok, hogy hétről hétre jobbak legyünk. Aminek a későbbiekben biztos vagyok benne, hogy látható jelei lesznek.”

Végh Diána vezetőedző értékelése (LU12):
“Négy meccsen játszottak a minden derbin egyre jobb arcukat mutatták meg. Az első mérkőzésen még érezhető volt egy kis izgalom, viszont a második meccstől kezdődően megállíthatatlanok lettek és mindenhonnan győztesként távoztak. Büszke vagyok rájuk, nagyon sok szuper egyéni teljesítmények is megmutatkoztak, de csapatként, nyerték meg a találkozókat.”

Vélemény, hozzászólás?