LU12: Edzőmérkőzés fiúk ellen

Leány U12-es labdarúgó csapatunk az MLSZ bajnokság mellett folyamatosan keresi annak a lehetőségét, hogyan tudna minél több mérkőzést játszani.

A leány bajnokság mellett cél az is, hogy minél többször fiúkkal is összecsapjunk. Ennek apropóján fogadtuk el a Felsőtárkány meghívását és mérkőztünk meg a csodálatos ‘tárkányi környezetben az U11-es csapatukkal.

Hasznosnak ítéltük a derbit és reméljük sok hasonlóra kerül még sor.

Veres Vivien edző értékelése:
“A mérkőzés elején látszott, hogy fizikailag erősebbek, de a lányok végig keményen harcoltak és helyt álltak. Külön öröm volt látni, hogy a két felsőtárkányi kislány is bátran részt vett a játékban. A mérkőzés 8+1-es felállásban zajlott, ami eltért a megszokott 6+1-estől, de a csajok hamar alkalmazkodtak. Több gólhelyzetet is sikerült kidolgoznunk. A lányok számára fontos tapasztalat volt, hogy hogyan kezeljék a pályán kívüli zajokat, hiszen az ellenfél szurkolótábora is nagyon aktív volt. Összességében büszke vagyok a csapatra, és a látott hibákat javítani fogjuk a következő edzéseken. Gratulálok az ellenfélnek, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!”

Vélemény, hozzászólás?