NB3: A DVTK II. csapatát fogadjuk

NB3-as labdarúgó csapatunk hazai pályán lép pályára, melynek keretében a DVTK II. F4R csapatát látja vendégül a Szentmarjay Stadionban.

A borsodi riválisunk közvetlenül mögöttünk, a hetedik pozícióban tanyázik, egy ponttal lemaradva tőlünk. A diósgyőriek eddig döntetlent nem játszottak, négy győzelem mellett négy vereséget szenvedtek el. Vincze Richárd csapata legutóbb a kisvárdai “fakót” múlta felül. A házi góllövőlistájuk élén három játékos áll, akik három gólt szereztek.

A mieink a tiszafüredi vereséget követően a hatodik helyre estek vissza, de ugyanannyi pontunk van, mint a negyedik helyezett Putnoknak. Csapatunk idén még Egerben nem szenvedett vereséget és reméljük ez a tendencia folytatódni fog.

A mérkőzés játékvezetője Práth Dávid lesz, tevékenységét Sinkovicz Dániel és Deme Rajmund segíti.

Lencsés Balázs játékos várakozása:
“Vasárnap a Diósgyőr második csapatát fogadjuk hazai környezetben. A mérkőzés kimenetele szorosnak ígérkezik, de ha ki tudjuk használni a hazai pálya előnyét és elkerüljük a védelmi hibákat, jó eséllyel itthon tarthatjuk a három pontot. Izgalmas, küzdelmes mérkőzésre számítok, ahol a megfelelő hozzá állással és motiváltsággal elérhetjük a célunkat. Csak az ESE!”

Simon Antal vezetőedző várakozása:
“A tavalyi szezon utolsó mérkőzést sikerült a partner klubbunknak megnyeri Miskolcon. Szeretnénk hazai pályán egy jó mérkőzést játszani és itthon tartani mind a három pontot.”

A mérkőzés 2024. szeptember 29-én 16:00 órakor kezdődik Egerben.

Vélemény, hozzászólás?