U12: Magabiztos győzelem a Mezőkövesd ellen

U12-es korosztályú csapatunk az országos bajnokság Észak-Kelet csoportjának ötödik fordulójában a Mezőkövesd-Zsóry együttesét fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Egészen magabiztos első 40 percet egy magabiztos második követte. Az egriek végig remekül játszva irányították a bajnokit és kiváló játékvezetés mellett megérdemelt győzelmet arattak.

Gál Gergely és Kovács Barna Áron is duplázni tudott.

Fűkő Tibor vezetőedző értékelése:
“Az első 40 percben olyan momentumokra lettünk figyelmesek Szabó Márió kollègával amire nem hittük hogy ilyen rövid időn belül sor kerül. Olyan kommunikációk olyan döntèsek a pályán ami szerintem mellèkessè tesz bermilyen számszerű eredmènyt. Most sok dolog vissza köszönt abból amit egyènileg kèrtünk a gyerekektől vagy tökèletes formában vagy pedig azt láttuk hogy ha nem is sikerül de törekszik rá a játèkos. A második fèlidőben azèrt alább hagyott a koncentráció így olyan nagy dolgok nem is alakultak ki ezen időszakban. A mèrkőzèsèn vègèn jogosan zúgott a “Mi vagyunk az EGER SE HEJJ HEJJ” Jó volt látni hogy milyen kis csapategysèg van jelen. Szertnèk mèg valamit megjegyezni. Senki nem tökèletes ès tudom, hogy a játèkvezetès miatt van hogy morgok. De azt gondolom hogy egy U12 es meccset le lehet vezetni így is ahogy a hètvègèn ez megtörtènt!! Kèzben tartva segítve a gyerekeket terelgetve. A jövőhètünk nagyon mozgalmas lesz. Szlovákiában egy igen jónak igèrkező tornára vagyunk hivatalosak. Szerda este haza èrünk egy kis pihi ès szombaton irány Kisvárda.”

A csapat a szlovákiai tornát követően 2024. október 05-én 13:00 órakor a Kisvárda vendégei lesznek.

Vélemény, hozzászólás?